Alumnibijeenkomst

PSIMT - CO2: cruciaal voor plantengroei maar ook veroorzaker klimaatprobleem - 14 december 2023

De Vereniging Studiekring voor Plant- en Systeem Innovaties in de Mondiale Tuinbouw, PSMIT, nodigt je van harte uit voor hun bijeenkomst met excursie op 14 december 2023.

Organisator PSIMT
Datum

do 14 december 2023 13:30 tot 17:30

Op donderdag 14 december gaan we weer op excursie, dit keer in het midden van Nederland. We hebben al een aantal enthousiaste aanbiedingen voor bedrijfsbezoek gehad dus het wordt vast een boeiende middag.

Thema
Het thema is 'CO2: cruciaal voor plantengroei maar ook veroorzaker van klimaatprobleem, kansen en bedreigingen'.

Voorlopig programma
De opzet is dit keer anders dan normaal: We beginnen om half 2 en eindigen rond half 6. Daarna bieden wij de gelegenheid om gezamenlijk ergens een hapje te gaan eten (tegen eigen kosten) om onderling ervaringen uit te wisselen en bij te praten. We hebben voor deze opzet gekozen (middag + begin van de avond), omdat het voor sommigen lastig is om de hele dag vrij te nemen en een aantal leden meer tijd willen hebben om elkaar te ontmoeten.

Contributie
Op korte termijn zullen wij de jaarlijkse contributie van 2023 (€ 15) innen via automatische incasso dan wel via een betaallink (zoals je aangegeven hebt bij je inschrijving als lid). Je ontvangt hiervoor een parallel e-mail inclusief factuur.

Ook lid worden van PSIMT?

Wil jij ook lid worden van de Vereniging Studiekring PSIMT of ken je personen die mogelijk interesse hebben in een lidmaatschap? Wijs ze dan op het aanmeldformulier.