Verhalen over studeren in Wageningen
-
28 juni 2021
Wageningen World: een magazine vol inspirerende verhalen
- Benieuwd wat voor onderzoek Wageningen University & Research allemaal doet? In het magazine Wageningen World zetten we elk kwartaal bijzondere... -
25 juni 2021
Online promoveren is nog steeds een feestje
- Een promotie is een bijzondere gebeurtenis: de pedel (degene die academische plechtige begeleid) in vol ornaat, de hoogleraren in toga, een zaal vol... -
23 juni 2021
Luchtvervuiling: het onzichtbare probleem van Nederland
- Bij luchtvervuiling dwalen je gedachten misschien af naar grote steden in China of India. Zo erg is het hier niet. Maar wist je dat Nederland... -
17 juni 2021
Dit is waarom je kiest voor Wageningen University & Research
- Ben jij op zoek naar een plek om te studeren op het gebied van gezonde voeding en leefomgeving? Een plek waar je kennis maakt met veel verschillende... -
16 juni 2021
SofaScience: Op de bank bij WUR-wetenschappers
- In Resource SofaScience vertellen WUR-wetenschappers aan studentredacteuren en WUR-studenten Anna den Hartog en Laura Bergshoef over hun onderzoek.... -
15 juni 2021
Junior Science Lab voor leerlingen basisschool
- WUR-studenten hebben de afgelopen periode wetenschapsles gegeven aan leerlingen van de basisschool. In dit ‘Junior Science Lab’, dat... -
14 juni 2021
Vegaburgers maken tijdens de scheikundeles
- Je doet wat melk in een kom, mengt dat met alginaat, voegt een snuf zout toe en voilà: er ontstaan vezels waarmee je een vegetarische hamburger... -
14 juni 2021
Hoe studeer je in tijden van corona?
- Ben je (aankomend) student en vraag je je af hoe studeren gaat in tijden van corona? Begrijpelijk! -
14 juni 2021
Alleen in Wageningen: les in vuur maken, spoorzoeken en sluipen
- Voor het nieuwe vak ‘Antropologie van Basis Natuur Vaardigheden’ neemt universitair docent Koen Arts je mee naar buiten. Hij laat zijn... -
11 juni 2021
Student Job geeft tech-college aan politici op het Binnenhof
- Hoe kunnen we meer voedsel produceren met minder grondstoffen en met minder belasting van de leefomgeving? Een pittige uitdaging voor de agri-food...