Terug naar profiel Contactpersoon voor... - ir. MJG (Marieke) Meeusen-van Onna Pagina's True Cost Accounting in verduurzaming van voedselketens True Cost Accounting in verduurzaming van voedselketens - WUR True Cost Accounting in verduurzaming van voedselketens Verduurzaming van voedselketens... InterventiestrategieĆ«n ontwerpen en testen Het wetenschappelijk, onder geconditioneerde omstandigheden, testen van consumentengedrag levert inzichten op die uw marketingbeslissingen goed kunnen... Vermarkten van duurzame voeding: 6 tips Hoe kan een bedrijf de klant helpen kiezen? Wageningen Economic Research geeft 6 tips. PPS Food Value Impact Hoe kiezen consumenten het voedsel dat ze kopen en eten? En hoe kunnen bedrijven consumenten helpen om gezondere en duurzamere keuzes te maken en... Gepersonaliseerde voeding In Nederland hebben steeds meer mensen obesitas, suikerziekte of voeding gerelateerde ziekten. Voedingsadviezen om het risico op dergelijke ziekten te... 123Volgende Nieuws True Cost Accounting: transparantie over kosten van voedsel en voedselproductie 8 december 2022 | True Cost Accounting leeft. Het is een eerste stap op weg naar duurzamere productieketens voor voedsel, veevoer en non-food omdat het de ongewenste... Gezondere en duurzamere voeding in zorg en horeca leidt tot grotere tevredenheid 6 december 2022 | Gezonder en duurzamer aanbod van voeding in zorg en horeca leidt tot meer tevreden klanten en gasten en ook meer gemotiveerde medewerkers. Dat is een... WUR-studie wijst uit: Thuiszorgmedewerkers trainen in geven voedingsadvies biedt kansen 30 mei 2022 | Thuiszorgmedewerkers zijn gemotiveerd om oudere cliënten voedingsadvies te geven en hen te ondersteunen bij het maken van gezonde keuzes. Ze... Hoe krijg je de kroket uit de kantine? 8 oktober 2020 | Hoe krijg je de kroket uit de kantine? - WUR Nieuws Hoe krijg je de kroket uit de kantine? Gepubliceerd op 8 oktober 2020 Wageningen Economic Research...