Bachelor Tourism

Bij de Engelstalige WO-opleiding Tourism leer je alles over de relatie tussen toerisme, economie, samenleving, natuur en milieu. Ruim vier procent van de wereldeconomie draait op toerisme, en maar liefst negen procent van alle banen wereldwijd hangt samen met de toeristische sector.
Deze opleiding bestrijkt een zeer breed terrein, waarbij duurzame toeristische ontwikkeling centraal staat. Tijdens je studie doe je internationaal onderzoek en leer je hoe toerisme kan bijdragen aan economische ontwikkeling, het behoud van cultuur, natuur en milieu. Zo word je opgeleid tot een veelzijdige jonge professional die kan bijdragen aan duurzame oplossingen voor de grote uitdagingen waar de wereld voor staat.

  • Bachelor Tourism

Meer over Tourism

Opbouw

Hier vind je een overzicht van de opbouw van de opleiding Tourism en kun je per studiejaar bekijken welke vakken je kunt volgen.

Meer over de opbouw van Tourism

Aansluitende masters

Na je bachelor heb je toegang tot een aantal masteropleidingen. Naast de opleidingen waar je direct toegang toe hebt zijn er mogelijkheden (door je vrije keuzevakken in de juiste richting te volgen) om in een aantal andere masteropleidingen door te stromen.

Meer over de aansluitende masteropleidingen

Studenten vertellen

Ik leer dingen die echt toepasbaar zijn.
We gaan zo veel dieper op de stof in dan ik verwacht had. Super!

Lees hier studentenverhalen over de opleiding Tourism

Beroepen

Lees hier welke beroepen je kunt gaan doen als je na je bachelor een master hebt afgerond

Toerisme is een hele leuke en dynamische sector om in te werken!

Meer over beroepen

Voorlichtingsactiviteiten

Aangezien de opleiding Tourism de eerste twee jaren in Breda gegeven wordt verwijzen we je graag door naar de website van NHTV voor meer informatie over voorlichtingsactiviteiten.

Ga naar de voorlichtingsactiviteiten van NHTV

Toelating en inschrijving

Bekijk hier of je met jouw achtergrond wordt toegelaten tot de opleiding Tourism en schrijf je in!

Meer over de toelatingseisen

In het nieuws