Cursussen
-
Advanced Molecular Gastronomy: Physical and Chemical Aspects of Flavour Pairing
13 mei 2024 - Ben je een professional in de voedingsindustrie en wil je leren hoe fysische en chemische aspecten de stabiliteit van producten beïnvloeden? In... -
Toekomstgericht kwaliteitsmanagement
14 mei 2024 - Ben jij een QA-manager die zich wil ontwikkelen op het gebied van kwaliteitsmanagement en food quality? Onze collegereeks biedt de kennis en inzichten... -
Klimaatadaptatie in stedelijke gebieden
23 mei 2024 - Klimaatverandering veroorzaakt extremere weersomstandigheden. Deze extremen beïnvloeden ook het weer in de stad. De hoofdrolspelers in dit... -
Executive MBA in Food & Agribusiness
23 mei 2024 - De Executive MBA in Food & Agribusiness (F&A) is ontworpen voor ambitieuze mensen. Het doel van het programma is om de leiders in F&A voor... -
Tour bij het Netherlands Plant Eco-phenotyping Centre (NPEC)
23 mei 2024 - Wil je je biologielessen een boost geven en de kennis van jou en je leerlingen over plant fenotypering en fotosynthese vergroten? Dan hebben we iets... -
Markers in Quantitative Genetics and Plant Breeding
27 mei 2024 - Betreed de wereld van moderne veredelingstechnieken en leer hoe je met moleculaire merkers de selectie en veredeling op planteigenschappen kunt... -
Challenges in Today’s Poultry Nutrition
29 mei 2024 - Wil je je kennis over hedendaagse pluimveevoeding verdiepen en expert worden in dit vakgebied? Schrijf je dan in voor onze praktijkgerichte cursus aan... -
Stikstofproblematiek, waterkwaliteit en broeikasgasemissies in de landbouw
30 mei 2024 - Als beleidsmedewerker of projectmedewerker moet je kritische vragen stellen over de problemen die samenhangen met broeikasgasemissie. Stikstof en... -
ProMuscle in de praktijk
6 juni 2024 - De fysieke gezondheid van ouderen verbeteren zodat ze langer vitaal en zelfstandig blijven. Klinkt dat als een missie voor jou? Start dan met de... -
Fresh Food Quality: Hands-on Experiments with Postharvest Technology
11 juni 2024 - Ben je geïnteresseerd om meer te leren over technologische ontwikkelingen op het gebied van opslag, verpakking en verwerking van verse...